Dummy_For_Education
Article co-authored by ITEM-HSG researchers published in “FT 50” journal

We are pleased to announce that the article "With(Out) a Little Help From My Friends? Reconciling Incongruous Findings on Stakeholder Management, Innovation, and Firm Performance" co-authored by Naomi Haefner and Maximilian Palmié with Petteri Leppänen (Imperial College London) was accepted for publication in Entrepreneurship Theory and Practice.

zig-fensterfront-04-2000x1125 2
News
Three more articles co-authored by ITEM-HSG researchers published in leading journals

We are pleased to announce that the following three articles co-authored by ITEM-HSG researchers were also recently accepted for publication in leading academic journals.

Lecture_ITEM
Innovationsmanagement
Prof. Ramon Casadesus-Masanell (Harvard Business School) am ITEM-HSG

Es ist uns eine grosse Ehre, Professor Ramon Casadesus-Masanell von der Harvard Business School als Gast für das akademische Jahr 2021/2022 an unserem Institut begrüßen zu dürfen.

CarstenKoerl
Innovationsmanagement
Video: Prof. Dr. Oliver Gassmann im Gespräch mit Sportradar-Gründer und CEO Carsten Koerl
Prof. Dr. Oliver Gassmann im Gespräch mit Sportradar-Gründer und CEO Carsten Koerl über Sportdaten, eSports, Customized User Journeys und Mitarbeiterengagement in Zeiten der Corona-Pandemie
JournalETM
News
Prof. Oliver Gassmann in top 10 of research in technology and innovation management

According to a bibliographic analysis published in the Journal of Engineering and Technology Management, Prof. Dr. Oliver Gassmann has been ranked in the top 10.

CommunityTalk
Community Talk of Harvard Business Managers

Die Zukunft gehört der Zusammenarbeit: Konkurrenten können zu Partnern werden, und dadurch können alle gewinnen. Hunderte von Marken, die bisher unabhängig gewesen sind, werden in den nächsten Jahren Teil von etwa zehl grossen Ökosystemen sein.

Kick-off Event zu den Innovationszirkel

Gestalten Sie gemeinsam mit INOS die Zukunft Ihrer Lieferketten

HT-Dies21-254
Auszeichnung am Dies academicus 2021

Charlotta Sirén, Michael Hudecheck, Joakim Vincent und Dietmar Grichnik wurden am Dies academicus 2021 für das Projekt ausgezeichnet.

HSG Founder of the Year 2021

Dr. Dorina Thiess, co-founder of Piavita, is the new HSG Founder of the Year 2021. Congratulations to Dorina!

Neuer CAS-HSG 740x485
News
Neuer CAS-HSG: «Entrepreneurial Excellence»

Der Lehrstuhl für Entrepreneurship plant einen neuen Zertifikatkurs CAS-HSG «Entrepreneurial Excellence».

Dietmar in Makerspace _ DB_Interview
In der Krise: Unternehmen sind bereit für die Veränderung

Wie stark hat die Krise junge Unternehmen und Start-ups erwischt? Prof. Grichnik im Interview.

TheDigitalPillCover
Book Release: The Digital Pill

The authos reflect on how digital technologies can combat chronic diseases including diabetes, cancer, cardiovascular, respiratory and neurodegenerative diseases and mental disorders.

Mehr laden

RSS Feed